Winkelen op de Scheveningse Pier

Velen zullen zich nog herinneren dat De Pier van Scheveningen leeg stond en onveilig was om te betreden. Dat is alweer heel wat jaartjes geleden, uiteindelijk is het voor een symbolisch bedrag van €1,- overgenomen door de hotel keten Van Der Valk.

In deze periode is De Pier opgeknapt voor het gigantische bedrag van 20 miljoen euro. Helaas werd het nooit een groot succes voor Van Der Valk en is het uiteindlijk te koop gezet. Een vastgoedgroep heeft De Pier overgenomen en opgezet zoals we het nu kennen. Vol met leuke winkels, eetkraampjes, flex kantoren, stand-upcomedy, overnachten en zelfs voor wellness kun je er terecht!

Maar daar houdt het niet bij op, zo worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd op De Pier. Het “What The Fork!?! festival” of “Gin-Tastic” waar Gin-Tonic merken de nieuwste trends presenteren. Ook kun je op het boven dek heerlijk in de zon zitten, daarmee is  De Pier echt een leuke plek geworden om te bezoeken!

 

Opzoek naar sportieve kleding van O’Neill? Dan is shoppen bij De Pier hiervoor dè plek voor jou! Een leuk weetje over het merk is dat ze in 1980 zijn begonnen in een garage in California met het aanpassen van surfboarden en het verkopen van speciale wax voor de boards.

 

Het is nog steeds  dè plek om als surfer hier je spullen te halen.  Ook is O’Neill het merk wat als eerste kwam met de zogeheten Jack’s NeoPrene Suits. Voor het eerst konden surfers langer doorgaan omdat deze kleding goed beschermt tegen de kou van het water. Check de store!

 


 

 

Op De Pier tref je de Flag Ship Store aan met Racing Eyewear van Redbull. Deze sponsort met name de Formule 1 en gebruikt voor zijn brillen speciale materialen die je bij weinig concurrenten tegenkomt.

 

Innovatieve materialen zorgen voor de beste kwaliteit brillen. Het assortiment bestaat uit vele verschillende modellen maar ook bijvoorbeeld voor een skibril ben je hier aan het juiste adres.  Check The Store!?

 

 


 

DE PIERWINKEL

Bij De Pierwinkel kan je lekker snuffelen en rond neuzen tussen de souvenirs en natuurlijk leuke ideeën opdoen. Hier vind je bijvoorbeeld ook boeken, interieurdecoratie, leuke longboards en kleding! Meer informatie?

 


Spicy Scarves zijn unieke, handgemaakte en bohemien shawls voor alle vrouwen die van elegante one-of-a-kind stukken houden. De shawls zijn opgebouwd uit verschillende lagen en kunnen daardoor op verschillende manieren gedragen worden als shawl, stola, cape,  poncho of pareo. Perfect om zowel binnen als buiten te dragen. Eén shawl, eindeloze combinaties!


Conclusie:

De organisatie achter De Pier heeft echt zijn best gedaan om De Pier goed op de kaart te zetten. Zo is er een reuzenrad van ruim 90 meter hoog, iets wat je nergens in Europa tegenkomt, laat staan boven zee! Een kabelbaan, en zelfs voor de wellness kan je hier terecht! Ook is er veel te doen op culinair gebied, eet kraampjes, de ijssalon, de bar voor een drankje en veel meer. Allemaal zijn ze uniek met hun gerechten en stijl. Zo is er voor iedereen wel iets bijzonders te vinden op De Pier.

Wat zijn jou ervaringen met de Scheveningse Pier? De kabelbaan uitgeprobeerd of van de toren afgesprongen bij Bungy Jump Holland? Vertel ons jou ervaringen, we zijn reuze benieuwd! 

Plaats een reactie