Whoosah_beachclub-leuksteplekjes

Whoosah beachclub, heerlijke sfeer en goed restaurant!

 BEACHCLUB SPECIALS 

DE BESTE ERVARINGEN EN DE LEUKSTE PLEKJES OP HET STRAND!

Met een lekker drankje, hapje en goed gezelschap vieren we de zomer samen met beachclub Whoosah. Vanaf het begin van de dag kan je hier heerlijk ontbijten, zonnen en genieten van het strand. In de avond is de tent binnen no time omgetoverd tot professionele feestlocatie. We kijken uit naar de evenementen die ze dit strandseizoen gaan organiseren. Letterlijk en figuurlijk gaat het dak er altijd af in het weekend! Handig om je ID bij je te hebben, want de beveiliging is strenger dan ooit! Uitverkochte evenementen, de beste dj’s en gezellig publiek is wat je zal vinden bij de Whoosah!

Eten op het strand is relatief duurder dan in de binnenstad zou je denken. Bij de Whoosah merk je daar weinig van. Zo eet je voor slechts € 21,50 al een heerlijke Teriyaki Ribeye. Complimenten voor het team in de keuken, want deze is echt perfect bereid! We hebben ook de Whoosah Beef burger mogen proeven, in een woord super! Kwaliteitsvlees van de grill, verse tomaten, sla en huisgemaakte sausjes om je vingers bij af te likken! De huisgemaakte frieten waren bijzonder smakelijk en zijn van zoete aardappel gemaakt. Zo zit je vanaf € 14,50 heerlijk te eten op het strand, en betaal je niet teveel.

Met een goede prijs/kwaliteit verhouden vinden we het restaurant meer dan de moeite waard. We kunnen je zeker aanraden om hier met goed gezelschap aan te schuiven. Leukste Plekjes komt zeker nog eens terug om te eten, al is het alleen voor de Whoosah Beef burger! Wat ons ook opvalt is de service, de bediening is vlot en vriendelijk. Je komt niks te kort, en je zit niet uren te wachten op je eten. We kunnen je het restaurant bij de Whoosah absoluut aanraden.  Eten op het strand is altijd genieten! Hou je van een goed feestje? Dan ben je ook zeker aan het goede adres!

WHOOSAH BEACHCLUB
Zwarte Pad 66, Scheveningen
www.whoosah.nl  

Deze diashow vereist JavaScript.

Plaats een reactie