Unieke Haagse Spot Voor Biologisch Gerookt Zalm

TTon Lemmens, eigenaar en zalmroker, heeft jarenlange ervaring en brengt zijn vakmanschap en passie direct aan de consument. Na een sabbatical year is zijn lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: Het runnen van een eigen zalmwinkel/lunchroom.

Met veel plezier fileert hij de verse Noorse zalm en rookt deze volgens eigen receptuur op locatie; direct uit de oven op uw bord. Zonder tussenschakels, verser en smakelijker. Wij maken verse broodjes met diverse varianten zalm te combineren met heerlijke en gezonde smoothies!

Ook kunt u bij ons de lekkerste Gravad Laks proeven naar traditioneel Noors recept.Maar ook zalmquiches, tagliatelle met zalm en pure volle zalmsalade (75% zalm). De Noorse zalm wordt in onze winkel aan de Anna Paulownastraat -midden in de stad Den Haag- gerookt!

Anna Paulownastraat 9, 2518 BA Den Haag > www.zalmhuisdenhaag.nl/

 

 

Verder kunt u genieten van Manetti biologische koffie, gezet met een echte Rocket-Espressomachine. Of heeft u zin in één van onze verfrissende Smoothies? Deze worden speciaal voor u geblend met echt fruit, gecombineerd met biologische vruchtensap of biologische yoghurt.

 

Take Away of gezellig eten bij ons aan tafel, aan u de keuze.

Laat u verleiden en kom nu gratis proeven!

 

Plaats een reactie