Nikki-Amsterdam-leuksteplekjes

The Lampion, eyecatcher voor binnen- en buitenshuis! De wijnkoeler en Must have voor deze zomer!

Toen wij dit product zagen waren wij meteen razend enthousiast! The Lampion heeft een bijzonder exclusieve uitstraling en tovert elk terras of woonkamer om tot een exclusieve setting, iets wat je bijvoorbeeld bij een exclusieve beachclub in Ibiza zal tegenkomen. Leuke is ook dat ze nog vrij nieuw zijn en dus weinig mensen The Lampion kennen, laat staan al gebruiken!

The Lampion van Nikki Amsterdam > www.nikki.amsterdam

The Lampion van Nikki Amsterdam is een geweldige aanwinst deze zomer! De lamp met zoveel extra’s, want naast dat de lamp met het prachtige leren handvat, als hij niet verlicht is al een lust voor het oog is, is het een geweldige wijnkoeler! Of als je je drankje er niet koud in wilt houden, kun hem zelfs vullen met bloemen of een plant!! Bovendien  kun je de lamp qua kleur helemaal aanpassen aan de sfeer van de ruimte of tuin waar je de lamp wilt gebruiken en zit er muziek in!
De lamp fungeert via Bluetooth als speaker en kun je zo eventueel meerdere lampen met elkaar verbinden! Voor iemand zoals ik, die regelmatig met interieur bezig is, kan ik hier alleen maar blij van worden. Ik zou graag een tuinfeest mooi aankleden met de juiste styling en zorgvuldig gekozen bloemen en dat in combinatie met deze prachtige lampen, die qua kleur dan helemaal kunnen matchen. Als er dan ook nog eens heerlijke zomerse muziek uit klinkt, dan kan het niet anders dan dat het een geslaagd feestje wordt!

The Lampion van Nikki Amsterdam > www.nikki.amsterdam

Plaats een reactie