Restaurant La Passione is genieten van Italië op top niveau

Waar ga je heen als je uit eten gaat in Italië, een goed restaurant? Dat kan ook hier in Den Haag!

 

Met een fantastische gastvrijheid en een heerlijke keuken weet La Passione de aandacht te trekken van veel mensen en zelfs kritisch Den Haag is zeer positief over dit adres. Een van de betere Italiaanse restaurants in Den Haag en sinds kort zijn ze in de top 3 gekomen van beste Italiaanse restaurants in Nederland, en daar is hard voor gewerkt in het restaurant.

Logischerwijs staan hier goede chefs uit Italie, met een enorme passie en entiousiame om hun gasten het beste voor te schotelen. Zo worden zelfs truffels geimporteerd uit Italie wanneer het seizoen er klaar voor is. Er word hier aandacht besteed aan de kleinste dingen, dat ervaar je tijdens een avond dineren bij La Passione.

We nodigen je graag uit om dit adres eens te bezoeken en te proeven wat er op de kaart staat en je te laten adviseren voor een mooi glas wijn. Je komt met de vriendelijke bediening niks te kort, de sfeer is warm en knus wat we ook graag zien bij een restaurant waar je lekker lang kan tafelen mocht de gelegenheid er zijn!

 

Restaurant La Passione 
Noordeinde 196 Den Haag > www.restaurantlapassione.nl

Plaats een reactie