Polaroid de nieuwste trend!

Er was eens… Jaren geleden was het heel gewoon. Je maakte een foto en nadat het rolletje vol was bracht je deze naar de (1-uur) fotograaf om te ontwikkelen en af te drukken. Nòg leuker was de Polaroid. De foto kwam letterlijk direct uit je camera rollen, dus gelijk resultaat. Vandaag de dag maken we massaal digitale foto’s en is het direct “klaar effect” eigenlijk verdwenen.

De Polaroid is terug! Net als vroeger maak je bijvoorbeeld opa en oma, met een echte foto super blij. Voor onder de € 100,- schaf je een direct klaar camera aan. De cassette met 10 opnames, die je erin plaatst, kost tussen de € 10,- a € 12,-. Er zijn modellen waarbij ook het digitale bestand wordt opgeslagen.

De Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic is een (Direct-Klaar) camera en komt het beste uit de test. Hiermee kan je zelfs foto effecten direct toepassen en staat alles handig opgeslagen op een geheugenkaartje. Klik hier voor een > uitgebreide review of bestel de Fujifilm Intax mini 90 direct in de beste prijs in onze > webshop.

 

 

Plaats een reactie

Volg ons #Instagram
Show Buttons
Hide Buttons