Het verlanglijstje voor iedere sushi liefhebber!

Waarschijnlijk ben je net zo dol op sushi als wij van de redactie bij Leukste Plekjes. Jaren geleden ontstond er een sushi hype in Den Haag en de restaurants schoten als paddenstoelen uit de grond. Al gauw kwamen de all you can eat restaurants te voorschijn en maakte sushi voor iedereen toegankelijk. De sushi’s zijn prima en het idee dat je zo veel kunt eten als je wilt ook erg leuk!

De echte sushi liefhebber heeft al een lijstje met zijn favorieten adresjes om sushi te gaan eten. En de restaurants waarover we schrijven horen absoluut in dat lijstje! Een goed sushi restaurant zal zich dan ook meer richten op de kwaliteit van de sushi’s dan de hoeveelheid sushi’s die er gemaakt kunnen worden per minuut.

De sushi restaurants in Den Haag staan zonder twijfel in de top 10 van beste sushi restaurants van Nederland.  Aan jou de keuze welk restaurant bij jou het meest in de smaak valt

Restaurant Oni 

Genieten in een van de meest trendy restaurants van Den Haag, dan is restaurant ONI de juiste keus. De ambiance van het restaurant is bijzonder wat zorgt voor een warme sfeer. Eten bij Oni is een beleving en dan hebben we het niet eens over de sushi gehad! Hier eet je dan ook fantastisch, de keuken is Japans maar heeft ook wat weg van Fusion.

Restaurant Oni Japanse Dining, Prinsestraat 35, Den Haag > www.oni-restaurant.nl

 

Restaurant Momiji

Een van de eerste echte sushi spots in het centrum van Den Haag en nog steeds een van de beste! De sushi bar met lopende band, en open keuken maken het een unieke plek Den Haag. Wil je lekker uiteten en ben je dol op sushi dan is dit misschien wel jou adres! De prijs/kwaliteit verhouding bij Momiji is erg goed!

Restaurant Momiji, Rabbijn Maarsenplein 1, Den Haag > www.momiji-sushi.nl

 

Restaurant SET Genki Tei

Veel mensen weten niet eens dat dit restaurant bestaat, laat staan een hele goede keuken heeft. Wat maakt dit adres zo bijzonder? Dat merk je gauw genoeg wanneer je hier binnenloopt, alles is authentiek en dat maakt extra leuk! Ook dit is een ware spot als je dol bent op sushi’s, een restaurant waar je echt een keer gegeten moet hebben!

Restaurant SET Genki Tei, Schoolstraat 4, Den Haag > www.setcafe.nl/setrestaurant

 

Sui Sha Ya

In Scheveningen zit restaurant Sui Sha Ya, zei waren destijds een van de eerste die zich specialiseerde in het maken van goede sushi’s. Het is nog altijd een heerlijke plek om te eten en ook zeker een culinaire spot. Voor liefhebbers van de Japanse keuken, je kan ook plaats nemen aan de kookplaat waar de chef zich uitslooft en heerlijke Japanse gerechten serveert. Altijd weer een feestje om bij Sui Sha Ya te gaan eten!

Restaurant Sui Sha Ya, Zwolsestraat 1, 2587 TX Den Haag > www.suishaya.nl

 

 


 W a RKSHOPS

Zelf sushi maken onder begeleiding van een sushi master”?   

 

Plaats een reactie