Heerlijke Oesterbar in Den Haag, genieten bij Le Bistro Mer

Le Bistro Mer is een klassieke bistro met een voortreffelijke Franse keuken. Ook wel bekend als de oesterbar van Den Haag. Een avond bij Le Bistro Mer is een ware beleving!

 

Le Bistro Mer is een bijzonder adres, zo staan ze al 35 jaar bovenaan als oesterbar in Den Haag. Waar wij als redactie blij van worden is dat er veel aandacht is besteed aan de sfeer, zo kan je al gauw wegdromen en denken dat je in Parijs zit met goed gezeldschap, want daar ga je mee uiteten bij dit adres. Het leven vieren met mooie Fanse wijnen of Champagnes… het kan allemaal. De keuken is ook voortreffelijk en de gerechten maken de avond compleet. We komen hier dan ook graag terug, al is het alleen voor de heerlijke creme brulee of de mooie visgerechten!

Het restaurant heeft een Franse uitstraling, denk aan marmeren tafeltjes met koperen accenten, Franse muziek en een prachtige bar waar bijzondere destilaten staan. Het heeft iets van het romantische parijs. Een absolute aanrader als je van de Franse keuken houd en graag vis eet. Neem daar een mooi glas wijn bij en er staat een avond genieten op je te wachten!  

Restaurant Le Bistro Mer, Javastraat 9, Den Haag > www.bistro-mer.nl

 

Plaats een reactie