restaurant-oogst-leuksteplekjes

Genieten bij Restaurant Oogst, en de fantastische gerechten die met liefde zijn bereid

Het restaurant Oogst is gevestigd op de Denneweg. Het heeft een chique uitstraling en zeer mooie gerechten op de kaart. Zij hebben een eigen moestuin, waaruit zij hun groenten, kruiden en eetbare bloemen oogsten. Per oogst komt er een nieuwe kaart met 10 verschillende gerechten afgestemd op het seizoen, waarbij ook bijpassende wijnen worden gezocht. Aan de gerechten is te zien dat er veel werk aan is besteed.

Ze worden prachtig opgediend en de producten worden perfect op elkaar afgestemd. Een bijkomend voordeel is dat het kleine gerechten zijn en je hierdoor meerdere gerechten kan proeven. Een aantal voorbeelden hiervan zijn kalfsmuis met eendenlever, romige aspergesoep met Noordzeekrab, gebakken corvina met gemberjus, selectie kazen van de kaaswagen(!) en gelakte tompouce met frambozenijs.

U kunt kiezen uit drie, vier of vijf gerechten plus dessert. Als u wat lichtere gerechten uitkiest dan kunt u meer gerechten proberen. Per gerecht kunt u ook aangeven een bijpassende wijn erbij te willen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een compleet menu. Dit bestaat uit aperitief, drie gerechten, dessert, vier bijpassende wijnen, water en koffie/thee voor een vriendelijke prijs.

Het personeel doet erg haar best om het naar je zin te maken. Zij kunnen je advies geven over de gerechten en als de gerechten worden opgediend geven zij aan wat er op je bord ligt. Het zijn ook de kleinere dingen waaraan gedacht wordt zoals onthouden wordt wat iedereen heeft besteld, het bestek wordt per gang opgediend en je servet wordt opnieuw gevouwen als je naar het toilet gaat. Dit geeft een fijne sfeer en je voelt je enorm welkom.


Restaurant Oogst
Denneweg 10B, Den Haag >
 www.restaurantoogst.nl

Plaats een reactie