leuksteplekjes

Franse Bistro nieuwe stijl in de Bloemenbuurt, Bistrobar Catch-up

Bistrobar Catch-up is een Franse bistro nieuwe stijl gevestigd aan het Goudenregenplein. Zij hebben een uiteenlopende menukaart met klassieke bistro gerechten zoals een steak tartare en escargots gecombineerd met gerechten zoals een tonijn tataki, flammküchen en diverse burgers. De Catch-up Burger is zeker de moeite waard! 

Het restaurant heeft een warme uitstraling door het hout en de industriële details. Direct rechts als je binnenkomt is de gave open keuken, wat in een soort stalen constructie lijkt te zitten. De eye-cather van het restaurant een Heinz tomato ketchup lamp is er één met een knipoog. In de zomer kan je op het gezellige terras zitten. Het personeel is uiterst vriendelijk en zorgt ervoor dat je niets te kort komt.

Daarnaast serveren zij plateaus met charcuterie, vis, een combinatie van deze twee en verschillende flammküchen. Deze plateaus kunnen als voorgerecht, maar passen uiteraard ook prima bij de borrel. Heerlijke wijnen, verrassende bieren en gin-tonics maken deel uit van het drankassortiment. Is het al borreltijd?!

Bistro Bar Catch-Up
Goudenregenplein 11,  Den Haag > www.bistrocatchup.nl

Plaats een reactie