leuksteplekjes-restaurant-het-heden

Een hapje eten bij Het Heden is een bijzondere beleving

Restaurant Het Heden is al ruim 10 jaar een icoon in Den Haag. Deze fijne plek is het beste te omschrijven als een restaurant met misschien wel de mooiste tuin van Den Haag en omstreken. Nergens vind je zo’n unieke plek met zo’n bijzonder en zo’n groot terras/tuin als bij restaurant Het Heden!

Voor een lekker hapje eten, lunch of high tea is dit een heel leuk adres! Op de menukaart vind je Frans/Mediteraans georiënteerde gerechten. Onze voorkeur ging uit naar het verrassingsmenu. Een heerlijk stuk vlees, wat zo mals was dat het bijna smolt op de tong! Ook de vis met verse groente van de grill waren heerlijk en hebben erg goed gesmaakt.

Bij restaurant Het Heden worden ook regelmatig leuke evenementen georganiseerd, het is zelfs een officiële trouwlocatie. Met het mooie weer deze zomer een aanrader en een ideale plek om met een goed boek en een lekker kopje koffie plaats te nemen. Er is gratis wifi, ook handig en je parkeert gemakkelijk in de garage van het Noordeinde.

Het Noordeinde is een gezellige winkelstraat van Den Haag en zit vol met mooie winkels. Ook tref je hier diverse goede restaurants waar het Heden één van is.  De onderscheidende factor is toch wel de sfeer, het bourgondische eten en de prachtige tuin.

RESTAURANT HET HEDEN
NOORDEINDE 148, DEN HAAG

Reserveer direct > www.hetheden.nl

Plaats een reactie