Donuts & Co, de verrassende donutstore in Den Haag

Ambachtelijk familie bedrijf met passie voor de donuts

Loop je door het Noordeinde dan mag je de Papestraat niet missen, deze zit vol met leuke zaakjes waaronder de geliefde Donuts & Co. Jaren lang heeft deze Hagenaar met zijn gezin, een succesvolle donutstore gehad in Dubai, ook daar  waren de donuts zeer geliefd. Maar Den Haag bleef kriebelen en dat heeft ervoor  gezorgd dat de familie besloot om terug te gaan naar hun geboorteplaats. Na de verhuizing, kwam er een pandje leeg te staan in de Papenstraat en toen was de keuze snel gemaakt. De donutstore in Den Haag was een feit.

Bedenk een smaak en Donut & Co heeft hem, pistache, chocolade, creme brulee en zo kunnen we nog wel even door gaan. Alles is duidelijk met ambacht gemaakt, probeer het eens uit dan begrijp je wat we bedoelen. De zaak is knus en zit vaak vol met liefhebbers van donuts. Even een kopje koffie drinken is vaak een uitdaging, als je een vrij tafeltje vindt, dan heb je geluk. Kom je in de ochtend of later op de dag dan is de kans groter dat je een plekje vindt.
Donuts hebben altijd een magische aantrekkingskracht gehad, denk aan de actie films uit Hollywood! Geen politiebureau zonder donuts! Geen wonder dat het een enorm succes is in Nederland, kijk naar Dunkin Donuts in Amsterdam, daar gingen mensen zelfs voor de deur bivakkeren om als eerste bij de opening te zijn. Echt gebeurd!!
Gelukkig kunnen we nu zonder veel moeite, een heerlijke donut halen bij Donuts & Co. Je vind ze in de Papestraat 10, Den haag. Geniet ervan en deel je ervaring in dit blog! Dat zouden we super leuk vinden!

Donuts & Co
Papestraat 10, 2513 AW Den Haag
> www.facebook.com/donutsandco

Plaats een reactie