Depier-leuksteplekjes

De Pier Experience, een dag op De Pier die je nooit zal vergeten!

Er is voor iedereen iets leuks op De Pier te vinden, lekker eten, drinken, een speelparadijs voor de kids en zelfs wellness. Maar er is meer te doen op De Pier! Wat dacht je van een zipline waarmee je razendsnel, met ongeveer 90km, over De Pier vliegt? Of bungeejumpen vanaf 60 meter hoogte?  Wij hebben het mogen ervaren dankzij een uitnodiging van De Pier!

Het motto, je leeft maar één keer en je moet het gedaan hebben, geldt hier dan ook zeker… Als je boven staat zie je Scheveningen op een heel andere manier, al is het van korte duur, want het moment dat je gaat springen is bijna daar! Vervolgens kijk je naar beneden en daar ga je…
Plotseling verandert de wereld in een grote zeepbel van snelheid, kriebels in de buik en ga je vanzelf zo hard mogelijk schreeuwen! Wat een beleving was dat! Het gaat zo snel en is zó spannend! Als je dit eenmaal hebt meegemaakt, ben je zo’n gave ervaring rijker!

Wil je een onvergetelijke ervaring?
Dan kun je bij De Pier je hart ophalen!

Terwijl de spanning stijgt bij de reporters, de redactie van Leukste Plekjes
en
de crew van De Pier mag onze Tessa het allemaal beleven!

Samen met De Pier, Vloggers, Bloggers en Influencers is deze dag een groot succes geworden, iedereen is razend enthousiast over De Pier en de Attracties. We kregen een fantastische lunch van Veni Vidi Pizza, heerlijke pizza’s waar we zeker nog een keer voor terugkomen! Hier weten ze wel hoe je pizza maakt, een echte aanrader!

Deze diashow vereist JavaScript.

Zipline De Pier

Bungeejump De Pier

 

Plaats een reactie