DiSopra-Scheveningen

De Italiaanse keuken aan de Scheveningse Haven

Restaurant Di Sopra is een Italiaans restaurant aan de haven waar je heerlijk kunt eten terwijl je geniet van het unieke uitzicht op de haven. Alles word vers bereid en is van top kwaliteit. Op de menukaart tref je dan ook diverse mooie en verfijnde Italianse gerechten.

De openkeuken geeft je de mogelijkheid alles te zien wat er gebeurt, wat ons opvalt is dat er veel aandacht is besteed aan de goede hygiene in de keuken, iets wat we natuurlijk graag zien. Wanneer je binnen loopt in de middag bij Di Sopri word je direct verleid door de geur van het verse deeg, wat uiteindelijk word gebruikt voor de pizza’s en panini’s

We zijn aangenaam verast door het interieur, het geeft een warme sfeer en de tafels zijn alle bedekt met wit linnen, bij kaarslicht ook een plek om met je geliefde te gaan eten. Met een mooi glas wijn, goed eten en vriendelijke bediening kan er weinig mis gaan.

Restaurant Di Sopre is een avondje uit en weet wat lekker eten is. De chef’s werken met hun passie en zo ook de vriendelijke serveerster. We zijn aangenaam verrast en kunnen zelfs de meest kritische fijnproevers dit adres aanbevelen.

 

Restarurant Di sopre,
Schokkerweg 7, Scheveningen > www.disopra.nl

 

Plaats een reactie