Culinaire keuken, genieten van bijzondere gerechten, Zwartepad Barbarossa Beach

 BEACHCLUB SPECIALS 

DE BESTE ERVARINGEN MET DE LEUKSTE PLEKJES OP HET STRAND!

Genieten van heerlijke gerechten en drankjes met het mooie weer op het strand bij de Barbarossa! Goede muziek, een beetje funky doet het hem wel! Iedereen is vrolijk, lacht en is met goed gezelschap. De prosecco’s, zomerse gerechten en vrolijkheid van iedereen hoort helemaal bij het zomerse gevoel en natuurlijk bij deze mooie Beachclub. Zon, strand, zee en een toplocatie waar je kan genieten van deze zomer!
Eten bij Barbarossa Beach is een heel ander niveau, het heeft ons geïnspireerd om beachclubs voortaan serieus te nemen als het gaat om de kwaliteit van het eten. De tijd is voorbij dat je de hoofdprijs betaald, lang moet wachten en vervolgens een serveerster aan tafel krijgt die nog nooit van service gehoord heeft. Nee, zo gaat het hier absoluut niet!
Deze gerechten zijn culinair, verse rauwe tonijn, de salade met mozzarella en de flammkuchen waren super!. Het personeel is vriendelijk en vraagt nog even tussendoor of alles naar wens is, met een glimlach. Zelfs de meest veeleisende gast zal zich hier uitstekend vermaken. 
Tijdens ons bezoek aan de Barbarossa Beach was er een bedrijfsfeest en waren alle tafels ook nog eens gereserveerd. 500 mensen waren uitgenodigd voor dit bedrijfsfeest, de Barbarossa had 50 man personeel rond lopen om alles in goede banen te leiden. Bizar hoe druk het was deze avond, ook dan hoef je niet langer te wachten op je bestellingen dan normaal. Knap gedaan!
 

BARBARROSA
 Zwarte Pad 61, 2586 JL Den Haag
www.barbarossabeach.nl

Plaats een reactie