5x Romantisch uit eten in Den Haag

Niets is zo leuk als verliefd zijn. Kriebels in je buik of gewoon heel veel van iemand houden. Om te laten zien dat je om iemand geeft kan je goed gebruik maken van dit blog met romantische restaurants.

Hier vind je inspiratie voor een avond romantisch dineren! Kaarslicht, wijn en goed eten… Heb je nog meer leuke ideeën voor een romantisch restaurant die hier bij zouden moeten staan? Laat dan je bericht achter op deze pagina.

 

ROMANTISCHE

 RESTAURANTS

 

 

Le Bistro Mer

Franse Keuken

Een klassiek restaurant waar je weg droomt naar de stad van de liefde. Deze authentieke Franse Bistro heeft het allemaal… De wijnen, de gerechten, de muziek en de gastvrijheid… Niet voor niets al 30 jaar een van de beste visrestaurants in Den Haag. Voor een onvergetelijke avond in Franse stijl is restaurant Bistro Mer een bijzonder fijn restaurant.

Restaurant Le Bistro Mer, Javastraat 9A, Den Haag, Tel 070 360 73 89

La Passione 

Italiaanse keuken

Een echte favoriet in Den Haag, en een van de beste Italiaanse restaurants in Nedrland! La Passione is een echt avondje uit. Ongeveer 90% van de wijnen zijn geïmporteerd uit Italië. Ook grotendeels de ingredienten die ze gebruiken voor het eten zijn of uit Italië of biologisch.

Restaurant La Passione, Noordeinde 196, 2514 GS Den Haag

 

De Baseliek 

Mediteraanse keuken

Dit trendy restaurant onderscheid zich met een eigen stijl. De warme en trendy warme sfeer bij De Basiliek zorgt altijd voor een leuke avond dineren. Ook kan je er erg lekker eten, van verse Ravioli tot een heerlijk Black Angus Steak,  de keuken is culinair en betaalbaar. je vind het restaurant in de zijstraat van Het Plein, Den Haag/

Restaurant De Baseliek, Korte Houtstraat 4a, Den Haag, Tel: 070 360 61 44

 

The Sky Bar Lounge 

Internationaal

Restaurant The Sky Bar zit in het hoogste gebouw van Den Haag wat zorgt dat je een fantastisch uitzicht hebt tijdens het dineren. Ook hier is de basis van de keuken culinair en op hoog niveau. Deze hippe locatie geeft je een unieke beleving tijdens het dineren, zo heb je ‘s avonds een prachtig uitzicht op Den Haag en zelfs Scheveningen. Later op de avond kan je ook plaats nemen in de Lounge en genieten van de overheerlijke cocktails en drankjes die ze hier hebben.

Restaurant The Sky Bar Lounge, Korte Houtstraat 4a, Den Haag, Tel: 070 360 61 44

 

Mama Kelly

Internationale keuken

Een oude sigarettenfabriek is omgetoverd tot een van de hipste plekken van Den Haag! Mama Kelly zit er weer een tijdje en is nog altijd uniek in Den Haag! Specialiteiten? Kip & Kreeft… spontane bediening en funky muziek waar de DJ voor zorgt. Mama Kelly is zo veel meer dan alleen een hip adres, dit gaat meer richting lifestyle. Romantisch? Ja zeker!

Restaurant Mama Kelly Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag, 070 217 0546

 

De Hoftrammm 

Wil je echt iets bijzonders? Iets onverwachts? Wat dacht je van een rijdend restaurant door Den Haag en Scheveningen? Chef-kok Pierre Wind is zowel bekend van tv als van zijn kookkunsten! Ook hier is er een unieke beleving die je niet snel zal vergeten. Indruk maken op je geliefde? Dan is de hoftrammm een uitstekend idee! Breng een bezoekje aan de site om te kijken hoe het werkt!

Tramrestaurant Voorburg Station, Voorburg, Stationsplein 8, 

 

– TI AMO –  JE T’AIME –  I lOVE YOU – 愛しています – IK HOU VAN JOU –

 

Plaats een reactie