​​​L'oro Di Napoli

Het Italiaanse familiebedrijf L’oro Di Napoli!

HEERLIJKE PIZZA’S, EEN GEZELLIGE SFEER EN TYPISCH ITALIAANS. 

In Italië hadden vader en zoon een succesvolle pizzeria in Napoli en maakten daar de beste pizza’s van de regio! Op zijn 9e moest de zoon al mee werken in de keuken, het vak is hem letterlijk met de paplepel ingegoten.
Uit betrouwbare bron kregen we te horen dat ze hier de beste pizza’s van Nederland maken. Dit maakte ons erg nieuwsgierig! Op een hoek van de Laan van Meerdervoort vind je restaurant L’oro Di Napoli.
Zodra je binnenloopt valt de pizzaoven gelijk op. Het gevoel van Italië is hier duidelijk aanwezig. Iedereen is bijzonder vrolijk en gastvrij. In de keuken wordt vrij luid Italiaans gesproken, wat lijkt op ruzie, maar niets in minder waar. Met veel passie worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt.
We worden naar onze tafel gebracht en verwend met bruschetta’s. Ons wordt verteld dat de dagspecial een risotto met aubergine en gamba’s is. Hier konden we dan ook niet omheen, we bestelden de dagspecial en een pizza Quattro Stagioni.
Het duurde even voor ons eten op tafel stond, het maken van een goede risotto kost tijd.  Je krijgt dan wel krijgt de allerlekkerste risotto voorgeschoteld die je ooit hebt gegeten. En dan overdrijven we niet…
Even terug van de dagspecial naar de pizza. We bestelden een Quattro Stagioni, deze is rijkelijk belegd en heeft een dunne bodem zoals het hoort! Al bij de eerste hap moesten we, met weemoed, denken aan de vakanties in Italië. Het deeg is belangrijk voor een goede pizza, tot nu toe hebben we dit alleen in Italië geproefd.
H
et eten, de sfeer en de vriendelijkheid van de bediening maakt dit tot een plek om te genieten.  Trouwens, eet je liever een pizza thuis op de bank? Dan is er ook de mogelijkheid om je pizza af te halen.
Veel plezier bij het bezoeken van dit restaurant!

Restaurant L’oro Di Napoli
Laan van Meerdervoort 543, Den Haag  
www.lorodinapoli.nl
070-8878962 

Plaats een reactie